اهمیت پارتیشن بندی محیط درمانی
درمانگاه ها و بیمارستان های امروزی باید یک فضای متناسب با نیازهای فیزیکی بیماران داشته باشند. فضای بیمارستان میتواند برای بیمار مخرب یا سازنده باشد. برای مثال در بیمارستانها معمولا از رنگها مختلف نباید استفاده شود و بیشتر از رنگ سفید استفاده می شود چرا که پاکیزگی و تمیزی این رنگ نسبت به سایر رنگ ها بیشتر است. دیگر دوره استفاده از دیوارهای پیش ساخته یا پرده های قدیمی برای تقسیم بندی محیط و اتاق تمام شده است. می توانید از انواع پارتیشن برای محیط های درمانی استفاده کنید.
پارتیشن مطب، درمانگاه و بیمارستان برای نصب به دو دسته تقسیم می شود:
- پارتیشن متحرک
- پارتیشن ثابت
با توجه به نیاز و نوع محیط، میتوان هر کدام از این دو مدل پارتیشن مطب را انتخاب کرد. پارتیشن متحرک زمانی استفاده می شود که قصد به تغییر فضا و یا جابجایی در آینده وجود دارد. اما پارتیشن های ثابت غیر قابل تغییر و دائمی می باشد و برای فضاهایی مناسب است که قصد تغییر آن وجود ندارد.
طراحی پارتیشن درمانگاه و بیمارستان
یکی از ابزار های پرکاربرد این روزها در طراحی دکوراسیون، پارتیشنها شناخته شده اند که به کمک آنها میتوانید با هزینه کمتر محیط خود را به صورت موقت یا دائمی تقسیم بندی کنید. پارتیشنها انواع مختلفی دارند که تعدادی از آنها را میتوان به عنوان پارتیشن محیط درمانی در بیمارستان و درمانگاه ها استفاده کرد. با توجه به نیاز بیمار می توانید پارتیشن ها را در مدل های مختلف سفارش دهید.
ویژگی های پارتیشن درمانگاه و بیمارستان
پارتیشن های مراکز درمانی به دلیل ویژگی های زیر اجرا و نصب می شوند:
استفاده از نور طبیعی و پخش آن
یکی از پارامترهای مهم در محیط های درمانی نیاز به انتشار نور است. نور خورشید تاثیر فوقالعادهای بر روح و جسم بیماران می گذارد و باعث بالا رفتن مقاومت بدن، بالا رفتن اعتماد به نفس، آرامش و حس سلامت در افراد میشود. به همین منظور می توانید از انواع پنجرهها با شیشههای شفاف و پارتیشن های شیشه ای استفاده کنید تا نور به خوبی به اتاق هدایت شود.
رنگ بندی مناسب
در برخی قسمت های بیمارستان نیاز است که از رنگهای شاد و گرم برای بالا بردن و بهبود روحیه افراد استفاده شود که در این راستا پارتیشن های ام دی اف دارای تنوع بالایی هستند. با رنگهای گرم میتوان بیماریهای سرد مانند آرتریت روماتوئید و با رنگهای سرد بیماریهای گرم و التهابی مثل زخمها را درمان کرد. رنگ درمانی انرژی درونی بدن را با محیط به تعادل رسانده و موقعیت بهتری در این خصوص ایجاد میکند.
انتقال یا عدم انتقال صدا در صورت نیاز
گاهی بیماران نیاز دارند صدای باد، باران، دریا، پرندگان و... را به خوبی بشنوند چرا که این اصوات باعث ایجاد آرامش و حس سرزندگی در افراد میشود. به همین دلیل ترجیح داده میشود در مراکز درمانی و بیمارستانها از پارتیشن های محیط درمانی مخصوص استفاده شود. همچنین در صورتی که از پارتیشنهای تک جداره استفاده کنید، صدا به راحتی منقل می شود اما اگر می خواهید عایق صدا ایجاد کنید پیشنهاد می کنیم از پارتیشن آکوستیک به عنوان پارتیشن محیط درمانی استفاده کنید.
امکان استفاده از انواع گیاهان
استفاده از گیاهان می تواند تاثیر بسیار بر روی سلامتی جسم و سلامتی روح بیماران داشته باشد. با استفاده از انواع پارتیشن مخصوص مطب و محیط درمانی می توانید گل و گیاه های مختلفی را در اتاق بیماران قرار داده و طبقه بندی کنید.
انواع پارتیشن درمانگاه و بیمارستان
پارتیشن ها از نظر جنس به سه دسته کلی زیر تقسیم میشوند که شما با شناخت بهتر این پارتیشنها و نیاز محیط درمانی میتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.
پارتیشن شیشهای
با استفاده از پارتیشن درمانگاه و بیمارستان شیشه ای می توانید محیط درمانی مناسبی با ویژگی های زیر ایجاد کنید.
- تمیز کردن راحت تنها با یک شیشه پاک کن و یک دستمال
- امکان شستشو شیشه ها
- عدم مسدود سازی مسیر نور
- صرفه جویی در زمینه نورپردازی با استفاده از پارتیشن شیشه ای
- ایجاد یک محیط باز و با ارتباط کامل با کمک شیشه شفاف
- امکان تغییر نوع شیشه ها مثل شیشه مات
- حفظ حریم خصوصی در زمان مات بودن شیشه ها
- ایجاد یک محیط زیبا و روحانگیز با شیشههای رنگی
- امکان سفارش به صورت تک جداره و دوجداره
- عایق صدا
- نصب و اجرای ساده
قیمت پارتیشن شیشه ای برای پارتیشن بندی درمانگاه و بیمارستان توسط شرکت کارا دکور به شرح زیر می باشد:
- پارتیشن شیشه ای مات: شروع قیمت از متری 2،150،000 تومان
- پارتیشن شیشه ای فریم لس: شروع قیمت از متری 1،650،000 تومان
- پارتیشن شیشه ای هوشمند: شروع قیمت از متری 13،000،000 تومان
- پارتیشن شیشه ای تک جداره: شروع قیمت از متری 1،550،000 تومان
- پارتیشن شیشه ای دو جداره: شروع قیمت از متری 3،100،000 تومان
- پارتیشن شیشه ای فریم دار: شروع قیمت از متری 1،550،000 تومان
پارتیشن MDF
چوب MDF نوعی چوب مصنوعی میباشد که از ذرات چوب خرد شده و چسب و واکس یا رزین به صورت ورق تحت فشار ساخته میشود و از پرمصرفترین انواع چوب در ساخت سازه ها و المان های چوبی می باشد. پارتیشن ام دی اف در مقابل رطوبت و قارچ مقاومت بالایی داشته و جلوه بسیار زیبایی به محیط میدهد. پارتیشن ام دی اف گزینه مناسبی برای انتخاب پارتیشن محیط های درمانی و درمانگاه ها می باشد. از دیگر مزیت های این پارتیشن، می توان به عایق بودن در برابر صدا اشاره کرد.
قیمت پارتیشن ام دی اف برای پارتیشن بندی درمانگاه و بیمارستان با توجه به موارد زیر تعیین می شود:
ضخامت پارتیشن |
بین 8 تا 18 میلیمتر |
چگالی پارتیشن |
600 تا 800 کیلوگرم بر متر مکعب |
انواع روکش |
لمینت، رنگهای مخصوص |
ابعاد پارتیشن |
طول و عرض سفارشی، ارتفاع بین 1.5 تا 3 متر |
روشهای نصب پارتیشن |
دیواری (فیکس)، متحرک (ریلی یا مدولار) |
سیستمهای نصب |
ریلهای فلزی، اتصالات مغناطیسی، سیستمهای قفلدار |
قابلیتها |
مقاوم در برابر رطوبت، عایق صدا و حرارت |
پارتیشن PVC
پارتیشن PVC یک پلیمر ترموپلاستیک میباشد که در صنایع مختلفی استفاده میشود و بیش از 50 درصد از PVC تولیدی در ساختمانسازی استفاده میشود. این پارتیشن ها هم وزن سبکی دارند و برای متراژ های بالا دارای قیمت مناسبی هم می باشند. پارتیشن پی وی سی دارای عایق صدای مناسبی می باشد و شما می توانید برای درمانگاه ها و بیمارستان ها این پارتیشن را در انواع طرحها و رنگها سفارش دهید. این پارتیشن به سادگی تمیز میشود و برای تمیز کردن آن نیاز به استفاده از یک دستمال مرطوب می باشد.
دلایل نصب پارتیشن درمانگاه و بیمارستان
- نیاز به سکوت
- نیاز به برقراری ارتباط
- ارتقا روحیه بیماران
- تمیزی و پاکیزگی بهتر
قیمت پارتیشن درمانگاه و بیمارستان
قیمت پارتیشن محیط درمانی با توجه به ابعاد، متریال کار شده در فریم، ضخامت و سایر موارد مشخص میشود. بهتر است برای استعلام دقیق قیمت پارتیشن ها با شرکت کارا دکور تماس بگیرید. با استفاده از انواع پارتیشن در محیط بیمارستان و درمانگاه میتوانید هم در هزینهها صرفهجویی کنید و هم محیطی متنوع و منحصر به فرد ایجاد کنید.