پارتیشن بندی و جداسازی فضای آزمایشگاه
پارتیشن یکی از کاربردی ترین سازه ها در دکوراسیون داخلی برای جداسازی و فضاسازی کاذب در آزمایشگاه محسوب می شود که محدود به یک فضای خاص نبوده و تمامی محیط های بزرگ و کوچک با هر دکوراسیونی می توانند از پارتیشن اداری استفاده کنند. هدف اصلی بکارگیری پارتیشن ها، جداسازی و تقسیم بندی فضای موجود است که از این طریق می توان قسمت های جدیدی ایجاد کرد.
برای پارتیشن آزمایشگاهی باید استاندارد آزمایشگاه را بدانید و سپس اقدام به طراحی پارتیشن نمایید. پارتیشن MDF و PVC از بهترین متریال و نمونه ها برای آزمایشگاه می باشند که معمولا در فضاهایی که رطوبت زیاد بوده و یا از مواد اسیدی استفاده می شود، اجرا می شوند. برای استحکام پارتیشن از پروفیل با پوشش رنگ الکترواستاتیک استفاده می شود و در صورت لزوم پنجره نیز در طراحی پارتیشن لحاظ می شود.
مشخصات نمونه ای از پارتیشن آزمایشگاهی
- جنس MDF و PVC
- دارای شاسی پروفیلی با پوشش رنگ الکترواستاتیک
- امکان طراحی پنجره و درب برای پارتیشن
- انتخاب رنگ مطابق نظر کارفرما
- امکان تلفیق با پارتیشن شیشه ای
پارتیشن اتاق تمیز آزمایشگاه میکروبی
با پارتیشن بندی و عایق بندی اتاق تمیز آزمایشگاه میکروبی، می توانید میزان ورود هوا و گرد و غبار را کنترل کنید. اجرای پارتیشن اتاق تمیز آزمایشگاه با استفاده از پروفیل upvc و ایجاد اتاق تعویض لباس در آزمایشگاه میکروبی می تواند بسیار کیفیت و کارایی را در آزمایش تغییر دهد.
پارتیشن بندی قسمت های مختلف آزمایشگاه
برخی از قسمتهایی که میتوان با پارتیشن بندی در آزمایشگاه ایجاد کرد به شرح زیر است:
-
اتاق آزمایشات خاص: با پارتیشن بندی و تفکیک بخشهایی که نیاز به تجهیزات خاص یا شرایط خاص دارند، می توان آزمایشات شیمیایی یا زیستی انجام داد که بستگی به نیاز آزمایشگاه دارد.
-
اتاق ذخیرهسازی نمونه ها: برای نگهداری مواد، نمونه ها یا تجهیزات آزمایشگاهی که نیاز به فضایی جداگانه دارند، میتوانید پارتیشن با کمد های ذخیره سازی، قفسه یا شلف اجرا و نصب کنید.
-
محیط کنترل شده: در آزمایشگاه های زیستی یا شیمیایی، میتوانید قسمتی را برای آزمایشاتی که نیاز به شرایط خاصی مانند دمای مشخص یا تهویه مناسب دارند، پارتیشن بندی کنید.
-
اتاق تعویض لباس: برای کادر آزمایشگاه به منظور تعویض لباسهای محافظتی یا قرار دادن لباسهای آلوده میتوانید فضای جداگانه با پارتیشن ایجاد کنید.
-
میز پذیرش، اتاق تحلیل داده و محاسبات: برای تجزیه و تحلیل داده ها یا انجام محاسبات در برخی آزمایشگاه ها و همچنین برای ایجاد میز و تجهیزات کامپیوتری نیز می توان از انواع پارتیشن استفاده کرد.
-
اتاق تست یا آزمایشهای میکروبی: در آزمایشگاههای میکروبیولوژی، ممکن است نیاز باشد قسمتی را برای انجام آزمایشهای مربوط به کشت میکروب ها یا نمونه برداری ها با پارتیشن بندی جدا کنید.
-
اتاق ایمن و ایزوله: آزمایشگاه هایی که با مواد خطرناک یا سمی کار می کنند، میتوانند بخشهایی را برای استفاده از پارتیشن جدا کنند.
-
اتاق استراحت کارکنان: به منظور راحتی کارکنان، میتوان فضایی جداگانه برای استراحت یا خوردن غذا طراحی کرد که از سایر قسمت ها جدا باشد.
با انتخاب یک پارتیشن مناسب می توانید به بهبود کارایی، ایمنی، و سازماندهی فضای آزمایشگاه بسیار کمک کنید. شرکت کارا دکور به شما کمک میکند که بهترین متریال را برای پارتیشن آزمایشگاهی خود انتخاب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت با شماره مندرج در سایت تماس بگیرید.